FRIGIDER-RACITOR SAMUS SR152
Home » Aparate frigorifice » Frigidere cu o usa
Frigider-racitor Samus SR152
Frigider-racitor Samus SR152
Frigider-racitor Samus SR152
Frigider-racitor Samus SR152
 • Capacitate totală netă: 121 litri
 • 3 rafturi din sticlă
 • 3 balcoane pe uşă
 • Sertar pentru legume
 • Clasă energetică F
 • Consum energetic: 111 kWh/an
 • Termostat reglabil
 • Ușă reversibilă
 • Lumină interioară tip LED
 • Picioare reglabile
 • Culoare albă
 • Dimensiune netă 500 x 560 x 840 mm/li>
 

 


 

Soluția ideală pentru spații reduse

 

 

Frigiderul Samus se transformă rapid în alegerea ideală atunci când vine vorba de un frigider potrivit pentru spații reduse sau locații cu diferite întrebuințări. Îl poți folosi în camera da zi pentru a avea acces faci la băuturile și produsele tale preferate, în camerele de hotel pentru un plus de confort oferit clienților, în foișoarele sau spațiile special amenajate din grădină, la birou sau în camera de cămin, sau în orice alt loc în care ai nevoie de un frigider eficient si de dimensiuni reduse.

 

 

 


 

dimensiune

Clasă energetică F

 

Începe să economisești! Încadrat în clasa energetică F, frigiderul cu o ușă Samus te ajută se economisești cu până la 25% mai mult comparativ cu un produs similar din clasa G. Astfel, consumul anual al frigiderului Samus este de 111kWh/an.

inox

Mic la exterior, spațios în interior

 

Având dimensuni reduse, făcându-și loc cu ușurință în orice încăpere, frigiderul Samus se remarcă prin compartimentarea inteligentă și generoasă a interiorului de 121 litri. Te bucuri la maxim de utilitatea acestuia și beneficiezi de 4 rafturi de sticlă, 3 balcoane pe ușă și un sertar pentru legume.

 


inox

Termostat reglabil

 

Știi tot timpul temperatura din interiorul combinei și setezi gradele necesare cu ajutorul termostatului reglabil. Bucură-te de control absolut!

inox

Lumină interioară LED

 

Ai tot timpul alimentele la vedere. Becul LED situat în partea laterală asigură vizibilitate maximă în orice colț al frigiderului.

În plus, sistemul LED te ajută să economisești, comparativ cu un bec interior normal.

 


inox

Ușă reversibilă, piciorușe reglabile

 

Frigiderul Samus își va face loc în orice parte a casei tale.

Ușa din componența acestuia este reversibilă, astfel că tu o poți monta pe stânga sau pe dreapta, în funcție de preferință, iar piciorușele reglabile din dotare te ajută să montezi tot timpul corect aparatul în orice colț al casei tale.

PRODUSE SIMILARE
Clasă energetică F
Capacitate netă: 359 litri
Termostat reglabil
Clasă energetică F
Capacitate neta: 41 litri
Termostat reglabil
Clasă energetică F
Capacitate brută: 250 litri
Termostat reglabil
Clasă energetică F
Capacitate brută: 350 litri
Termostat reglabil
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.