SIDE BY SIDE SAMUS SSX-660NF+
Home » Aparate frigorifice » Side by Side
 • INOX
 • FULL NO-FROST
 • Capacitate totală brută: 556 litri
 • Capacitate totală netă: 532 litri
 • Capacitate. netă frigider/congelator: 347/185 litri
 • Afişaj electronic LCD 
 • 4 rafturi de sticlă în frigider
 • 4 rafturi de sticlă în congelator
 • 4+4 balcoane pe uşi
 • 2 sertare pentru legume
 • Clasă energetică F
 • Consum energetic: 392 kWh/an
 • Capacitatea de congelare 14 kg/24h
 • Lumină interioară LED
 • Picioare reglabile
 • Dimensiuni brute: 972x710x1862 mm (LxAxH)
 • Dimensiuni nete: 900x660x1770 mm (LxAxH)
 • Greutate brută: 98 kg
 • Greutate netă: 90 kg
 • Garanție: 36 luni

 

Soluția pentru casa modernă

 

Modernismul devine din ce în ce mai accentuat în casele românilor, iar Samus vine cu soluții elegante în sprijinul tău. Noul Side by Side Samus SSX-660NF+ se remarcă printr-o eleganță deosebită si surprinde printr-un design modern ce se adapteaza instant în bucătăria ta. În plus, este atât de ușor de curățat: cu o cârpă uscată sau o lavetă înlături instant orice urmă de murdărie.

 

 
inox

 

Full No Frost

 

Bucură-te de tot confortul! Cu ajutorul sistemului No Frost uiți de dezghețarea manuală a frigiderului și congelatorului. Aerul rece va circula uniform în interiorul celor două compartimente și își va menține o temperatură constantă, evitându-se, astfel, formarea gheții.

 

 

 

Clasă energetică F

 

Încadrat în clasa energetică F, Side by Side-ul Samus te ajută să economisești. Factura la curent va fi cu până la 25% mai mică ( comparativ cu un produs similar din clasa energetică G ), consumul anual fiind de 392 kWh/an.

 

 

inox
 
inox

 

Volum mare 532 litri

 

Cu un volum total de 532 litri, side by side-ul Samus este perfect pentru a răspunde nevoilor tale și ale familiei tale. Încăpător și inteligent compartimentat, accesta se remarcă printr-o utilitate sporită și fiabilitate

 

 

 

Display Led Touch Control

 

Dorințele tale sunt la o atingere de buton distanță! Cu ajutorul panoului Touch Control setezi rapid temperatura dorită din interiorul frigiderului și a congelatorului și selectezi programul de funcționare dorit. Iar datorită display-ului LED elegant, vei vedea tot timpul numărul de grade din cele două compartimente ale side by side-ului

 

 

inox
 
inox

 

Smart Mode

 

Lasă side by side-ul să își facă treaba singur! Setând funcția Smart Mode, acesta își va seta singur temperaturile din cele două compartimente, frigider și congelator, în funcție de temperatura ambientală. Cu Samus SSX-660NF+ uiți de griji!

 

 

 

Eco Mode

 

Economisești mai mult decât crezi! Seteaza modul ECO, iar frigiderul va funcționa optim la cel mai mic consum de energie posibil.

inox
 
inox

 

Super Cooling

 

Păstrează alimentele proaspete o perioadă mai îndelungată de timp. Imediat cum le-ai cumpărat găsește-le locul potrivit în frigider, apasă funcția Super Cooling, iar temperatura din frigider va scădea, timp de 2 ore, la cea mai joasă temperatură, de 2 grade.

 

Astfel, produsele recent introduse în frigider sunt răcite mai repede, iar cele care se aflau deja în interior sunt protejate de la a se încălzi. După aproximativ 2 ore temperatura va reveni la cea setată inițial.

 

Super Freezing

 

Bucură-te de o congelare rapidă! Păstrează prospețimea și gustul desăvârșit ale fructelor, legumelor sau cărnii cu ajutorul funcției Super Freeze.

 

Printr-o simplă atingere a tastei dedicate acesteia temperatura din interiorul congelatorului va scădea la maximul de -22 grade, iar alimentele tale se vor congela într-un ritm rapid. După aproximativ 6 ore, temperatura din interiorul congelatorului va reveni la cea setată inițial.

inox
 
inox

 

Siguranță 100%

 

Pentru a evita orice fel de accidente si folosirea neccorespunzătoare a aparatului frigorific, poți bloca display-ul touch control după setările făcute. Iar în cazul în care uiți vreodată una din uși deschise, dupa 90 de secunde o alarmă va porni și te va anunța că trebuie sa le închizi.

 

 

 

Lumină interioară LED

 

Ai tot timpul alimentele la vedere. Becul LED situat în partea superioară asigura vizibilitate maximă în orice colț al frigiderului sau congelatorului. În plus, sistemul LED te ajută să economisești, comparativ cu un bec interior normal.

 

 

inox
 
PRODUSE SIMILARE
Capacitate totală netă: 529 litri
Clasă energetică F
INOX
Capacitate totală netă: 442 litri
FULL NO-FROST
Clasă energetică F
Capacitate totală netă: 439 litri
Black Inox
 FULL NO-FROST
Capacitate totală netă: 532 litri
Clasă energetică E
INOX
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.