ARAGAZ RUSTIC SAMUS SR660G4C
Home » Aragazuri » Aragazuri Rustice
 • 4 arzătoare + cuptor pe gaz
 • Aprindere electrică prin buton
 • Capacitate cuptor 55 litri
 • Siguranţă plită
 • Timer analogic în stil rustic
 • Grătare din fontă
 • Capac din sticlă
 • Geam dublu(Low-E) & lumină la cuptor
 • Tavă + grătar cuptor
 • Diuze GPL - separat
 • Culoare Vintage Beige
 • Rustic Design(butoane, mâner, decor uşă cuptor în stil rustic)
 • Dimensiuni nete: 598x610x860 mm (LxAxH )
 • Dimensiuni brute: 650x670x892 mm (LxAxH)
 • Greutate bruta:43 kg
 • Greutate neta:41 kg

 

Efectul retro în casa modernă

 

Design-ul retro revine în forță în secolul XXI! Lasă parfumul trecutului să aducă un aer elegant casei tale cu ajutorul aragazului rustic Samus. Conceput după cele mai noi tehnologii și cu design rustic, ales cu atenție în cele mai mici detalii, acesta își găsește rapid loc în bucătăria ta, fie ea clasică sau modernă, oferind o pată de culoare, funcționalitate și fiabilitate. Liniile retro din design se îmbină perfect cu avantajele pe care le oferă din punct de vedere tehnic și transformă aragazul într-un aliat remarcabil în pregătirea meselor delicioase în familie.

 

 
inox

 

Rezistență și fiabilitate

 

Aragazul Samus este dotat cu grătar puternic din fontă ce oferă siguranță în utilizare și ușurință sporită în curățare, comparativ cu grătarele din oțel. Butoanele sunt ergonomice și ușor de utilizat, în timp ce mânerul cuptorului, rezistent la temperaturi înalte, te ferește de orice posibil accident.

 

Atât butoanele, cât și mânerul, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate ce se curăță extrem de ușor și conferă rezistență în timp.

 

Siguranțe plită și cuptor

 

Datorită siguranțelor de la plite și cuptor, aragazul Samus oferă 100% siguranță! Tu și membrii familiei tale veți fi tot timpul în siguranță, chiar dacă flacăra se va stinge accidental în vreun moment.

 

În momentul în care flacăra nu mai arde se va activa siguranța care va opri alimentarea cu gaz, astfel că incidentele neplăcute vor fi evitate!

inox
 
inox

 

Aprindere electrică

 

Cele patru arzătoare din dotarea aragzului pot fi aprinse ușor și rapid direct din buton!

 

Având funcția de aprindere electrică, flacăra se aprinde instant, prin simpla rotire a butonului asociat fiecărui arzător în parte. Bucură-te de comoditate!

 

Capac sticlă

 

Atunci când nu folosești aragazul îi poți lăsa capacul pentru un décor cât mai plăcut în bucătărie. Capacul este făcut din sticlă rezistentă la temperaturi ridicate, așadar va fi tot timpul în siguranță.

 

 

inox
 
inox

 

Cuptor spațios

 

Cu o capacitate de 55 de litri, cuptorul aragazului este extrem de încăpător, iar tu poți pregăti mese și cine delicioase pentru familie și toți cei dragi.

 

Grătarul din interior este extrem de rezistent, așadar poți folosi orice vase dorești, iar cuptorul vine în pachet cu o tavă de calitate, perfectă pentru dulciurile preferate sau cele mai delicioase fripturi.

 

 

Geam dublu Low-e

 

Vei avea tot timpul condițiile necesare preparării în stare perfectă a mâncărurilor datorita geamului dublu al cuptorului, cu ajutorul căruia întreaga căldură se menține în interior.

 

Deasemenea, acesta oferă protecție la supraîncălzire și asigură o curățare ușoare.

inox
 
inox

 

Timer analogic

 

Prăjiturile, fripturile sau orice preparate vor ieși ca la carte! Timer-ul analogic incorporat te ajută să setezi timpii cât vrei să ții mâncarea în cuptor și te va atenționa atunci când aceasta va fi gata.

 

 

 

Lumina interioară

 

Vezi în ce stadiu se afla preparatele tale fără a deschide ușa cuptorului, cu ajutorul becului din interior. Bucură-te de confort maxim!

 

inox
 
inox

 

Diuze gaz natural și GPL

 

Fie că ești racordat la rețeaua de gaze naturale, fie ca folosești butelia, aragazul Samus oferă soluții pentru orice caz în parte.

 

Acesta vine cu diuzele pentru gaz natural deja montate, iar, separat, în cutia produsului găsești și diuzele pentru a-l monta la butelie.

 

 

 
 
PRODUSE SIMILARE
4 arzătoare + cuptor pe gaz
Aprindere electrică prin buton
Capacitate cuptor 55 litri

3 arzătoare pe gaz + 1 electric
Cuptor electric(56 litri) cu 6 funcţii
Grill, ventilator, timer
4 arzătoare + cuptor pe gaz
Aprindere electrică prin buton
1 arzător WOK
3 arzătoare pe gaz + 1 electric
Cuptor electric(56 litri) cu 6 funcţii
Grill, ventilator, timer
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.