CUPTOR ELECTRIC SAMUS CS-35B2
Home » Cuptoare electrice si cu microunde » Cuptoare electrice
 • Putere maximă 1600 W
 • Capacitate 35 litri
 • Selector programe
 • Control temp. de la 100°C la 230°C
 • Timer analogic 60 min
 • Avertizare sonoră la terminarea programului
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Tavă mare, grătar din inox
 • Tăviţă colectare reziduuri, mâner pentru tavă
 • Culoare neagră+mâner şi butoane grena
 • Dimensiuni brute: 576x408x372 mm
 • Dimensiuni nete: 536x380x335 mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 9.81 kg
 • Greutate netă: 7.69 kg
 • Garanție: 24 luni

 

 

Alegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

E timpul să prăjiturești, să gătești, să pui în practică cele mai inventive rețete și să surprinzi membrii familiei cu cele mai delicioase fripturi. Cuptorul electric Samus vine în ajutorul tău, oferindu-ți soluția ideală pentru bucutăria ta. Încăpător, elegant și modern, acesta își va găsi rapid un loc potrivit în orice colț al bucătăriei și se va transforma într-un aliat de care ai nevoie de fiecare dată când  vrei să prepari masa sau desertul pentru cei dragi.

 

 

 


 

 

 

inoxCapacitatea de care ai nevoie - 35 l

 

Beneficiezi de un volum mare de 30 litri, astfel că poți găti prăjituri, fripturi și diverse mâncăruri pentru un număr cât mai mare de persoane. Având o putere de 1600 W, cuptorul electric Samus îți asigură eficiență maximă de fiecare dată când ai nevoie și apelezi la el pentru a prepara cele mai delicioase mese.

 

 

inoxDiversitate

 

Ai idei, găsești imediat soluția. Cuptorul electric Samus beneficiază de 3 funcții de gătire, astfel că tu o vei găsi tot timpul pe cea potrivită ideilor tale culinare: 1. Static - funcționează ambele rezistențe, și cea superioară și cea inferioară; 2. Static - funcționează doar rezistența superioară; 3. Static - funcționează doar rezistența inferioară                                                                                                                                                                                            

 

 

 

inoxFlexibilitate

 

Alegi temperatura la care vrei sa prepari mâncărurile și timpul cât vrei să le ții la cuptor cu ajutorul butonului de selectare a gradelor dorite în interior și a timerului analogic de 60 minute. Printr-o simplă rotire de buton beneficiezi de flexibilitate și confort. Cuptorul va emite un semnal sonor la terminarea minutelor selectate, astfel că  tu poți să îți faci, fără griji, celelalte treburi din casă.

 

 

inoxAccesorii incluse

 

În cutia cuptorului vei găsi o tavă mare pentru copt, un gratar din inox, un mâner din inox pentru scoaterea grătarului din interior fără niciun fel de risc și o tăviță pentru reziduri.

 

 

 

inoxSiguranță și confort

 

Utilizează cuptorul fără nicio grijă! Acesta este dotat cu geam dublu din sticlă securizată, ce va menține temperatura constantă în interior și va evita încăzlirea ușii la exterior. Pe ușă este prevăzut un mâner practic, fabricat din material termorezistent, ce va împiedica micile incidente în momentul deschiderii acesteia atunci când cuptorul este cald.

PRODUSE SIMILARE
Putere 2000 W
Capacitate 45 litri
Negru
Putere 2000 W
Capacitate 45 litri
Roșu
Capacitate 45 litri
Putere 2000 W
Afișaj electronic
Capacitate 60 litri
Putere 2000 W
Rotisor, convecție
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.