CUPTOR ELECTRIC SAMUS CSD-45BRC2
Home » Cuptoare electrice si cu microunde » Cuptoare electrice
 • Putere maximă 2000 W
 • Capacitate 45 litri
 • Afişaj electronic
 • ROTISOR
 • CONVECŢIE
 • Selector programe
 • Control temp. de la 100°C la 230°C
 • Ceas digital – 0-180 min.
 • Avertizare sonoră la terminarea programului 
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Tavă mare, mâner şi grătar din inox, tăviţă colectare reziduuri
 • Mânere pentru tavă şi pentru rotisor
 • Culoare neagră
 • Dimensiuni brute: 600x435x405 mm
 • Dimensiuni nete: 560x417x350 mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 10.73 kg
 • Greutate netă: 8.17 kg
 • Garanție: 24 luni

 

 

Alegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

E timpul să prăjiturești, să gătești, să pui în practică cele mai inventive rețete și să surprinzi membrii familiei cu cele mai delicioase fripturi. Cuptorul electric Samus vine în ajutorul tău, oferindu-ți soluția ideală pentru bucutăria ta. Încăpător, elegant și modern, cu ecran LCD, acesta își va găsi rapid un loc potrivit în orice colț al bucătăriei și se va transforma într-un aliat de care ai nevoie de fiecare dată când  vrei să prepari masa sau desertul pentru cei dragi.

 

 

 


 

 

 

inoxAlegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

Beneficiezi de un volum de 45 litri, potrivit pentru a prepara prăjituri, fripturi și diverse mâncăruri pentru tine și membrii familiei tale.. Având o putere de 2000 W, cuptorul electric Samus îți asigură eficiență maximă de fiecare dată când ai nevoie și apelezi la el pentru a pregăti cele mai delicioase mese.

 

 

inoxAfișaj electronic

 

Acum ai control absolut și ești tot timpul la curent cu tot ce se întămplă în interioul cuptorului.Cu ajutorul afișajului electronic vei vedea programul selectat de funcționare, timpul rămas până la terminarea acestuia, rezistențele funcționabile sau temperatura utilizată.

 

 

 

inoxConvecție

 

Ești sigur de o reușită de 100% a preparatelor tale utilizând funcția de convecție a cuptorului electric. Aceasta presupune o gătire mai bună și mai rapidă, o distribuție uniformă a aerului fierbinte din interior cu ajutorul ventilatorului din spate și o economisire a energiei electrice cu pana la 25% față de coacerea normală.

 

 

inoxRotisor

 

Pregătește-te să îi încânți pe toți cu un pui la rotisor extrem de delicios! Cuptorul Samus beneficiază de rotisor și își oferă și mai multe soluții atunci când ai nevoie de idei diverse pentru mesele zilnice. Accesoriul din inox poziționat în mijloc cuptorului se va roti în permanență în timpul utilizării, asigurând pregătirea uniformă a cărnii.

 

 

 

inoxPrograme prestabilite și diversitate

 

Alegi programul dorit cu o simplă atingere de buton. Ai la dispoziție funcții predefinite și posibilitatea de a selecta rezistențele pe care dorești să le utilizezi în funcție de modul în care vrei să fie pregătită prăjitura, friptura sau oricare altă mâncare din meniul tău. Astfel, ai programe speciale pentru prăjituri, pâine, pizza, cotlet de porc/friptură de vită, friptură de pui sau tort. În același timp, poți selecta funcția de convecție, rotisor sau ambele împreună cu rezistențele superioare, inferioare sau ambele.

 

 

inoxFlexibilitate

 

Alegi temperatura la care vrei sa prepari mâncărurile și timpul cât vrei să le ții la cuptor printr-o simplă atingere de buton. Cuptorul beneficiază de ceas digital ce poate fi setat între 0 și 180 minute, iar temperatura se setează ușor între 100 și 230 grade. În momentul terminării programului cuptorul va emite un semnal de alarmă, așa că tu poți face liniștit alte treburi în timp ce acesta funcționează

 

 

 

inoxDezghețare

 

Cuptorul are și funcție de dezghețare, astfel tu vei putea prepara mult mai rapid fripturile preferate, fără a mai pierd timp cu deghețarea cărnii. Tot ce trebuie să faci este să selectezi butonul de dezghețare, iar după terminarea programului carnea va fi gata pentru a fi gătită.

 

 

inoxMenținere la cald

 

Ai terminat mâncarea mai devreme și aștepți să ajungă invitații la masă? Stai fără griji! Selectează funcția de menținere la cald, iar preparatele tale vor fi servite ca proaspăt scoase din cuptor. E atât de simplu să îi surprinzi pe cei dragi!

 

 

 

inoxAccesorii incluse

 

În cutia cuptorului vei găsi o tavă mare pentru copt, un gratar din inox, un mâner din inox pentru scoaterea grătarului din interior și a rotisorului fără niciun fel de risc și o tăviță pentru reziduri.

 

 

inoxSiguranță și confort

 

Utilizează cuptorul fără nicio grijă! Acesta este dotat cu geam dublu din sticlă securizată, ce va menține temperatura constantă în interior și va evita încăzlirea ușii la exterior. Pe ușă este prevăzut un mâner practic, fabricat din material termorezistent, ce va împiedica micile incidente în momentul deschiderii acesteia atunci când cuptorul este cald.

 

 

 

PRODUSE SIMILARE
Putere 2000 W
Capacitate 60 litri
Convecție, rotisor
Putere 2000 W
Capacitate 45 litri
Roșu
Putere 1600 W
Capacitate 35 litri
Selector programe
Putere 2000 W
Capacitate 45 litri
Negru
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.