CUPTOR INCORPORABIL SAMUS SC629GDXC11 WIFI
Home » Incorporabile » Cuptoare
Cuptor incorporabil Samus SC629GDXC11 WiFI
Cuptor incorporabil Samus SC629GDXC11 WiFI
 • Funcție WiFi
 • Panou control din sticlă neagră
 • Display digital
 • Touch control
 • Capacitate 75 litri
 • Ventilator convecție
 • Autocurățare catalitică
 • Grill
 • Putere cuptor 2800 W
 • Tastă selectare temperatură de coacere între 50-250 °C
 • Tastă selectare mod de coacere
 • Temporizator (24 ore)
 • 11 funcții de preparare
 • Funcție pizza
 • Funcție dezghețare
 • Indicator de gătire
 • Iluminare interioară
 • Ventilator tangențial de răcire
 • Geam dublu Low-E
 • Grătare interioare din inox (pe pereți) cu 5 nivele de ghidaje
 • 1 tavă
 • 1 grătar
 • Clasă energetică A
 • Mâner metalic
 • Dimensiuni brute: 685x850x663 mm
 • Dimensiuni nete: 598x598x577 mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 33.5 kg
 • Greutate netă: 30.5 kg
 • Garanție: 36 luni
 

 

Echilibrul perfect design - tehnologie

 

Aduci o notă de eleganță în bucătărie și, în același timp, găsești ajutorul perfect pentru a prepara cele mai delicioase mese pentru tine și cei dragi cu ajutorul cuptorului încorporabil Samus. Având un design modern, caracterizat prin note elegante și utilizare intuitivă, acesta este dotat cu cele mai noi și utile tehnologii, capabile să transforme orice rețetă într-un festin culinar.

 

 

 

 

 

Control de la distanță prin intermediul aplicației

 

Te asiguri de reușita preparatelor tale chiar și din fața televizorului. Funcția WIFI a cuptorului îți permite să te conectezi la acesta cu ajutorul telefonului, prin intermediul aplicației Smart Life/Tuya Home. Astfel, poți seta timpul de gătire, modul de preparare , poți opri sau porni cuptorul, poți vedea temperatura curentă din interior, statusul preparatului și timpul rămas. Deasemenea, poți seta notificări și vei fi anunțat pe telefon atunci când preparatul este gata și când a expirat timpul de alarmă setat de tine.

 

 

 

 
 

 
inox

 

Convectie 3d

 

Acum cozonacii, checurile și brioșele cresc și se coc mai bine ca oricând! Convecția 3D reprezintă o funcționare avansată, mai rapidă și mai economică a rezistenței inferioare, aducând mai multe beneficii atât în ceea ce privește calitatea preparatului, cât și în ceea ce privește economisirea timpului de preparare.

inox

 

Autocurățare catalitică

 

Autocurățarea catalitică utilizează panouri special concepute pentru a absorbi grăsimea și murdăria rezultată în timpul gătirii, pentru ca apoi să descompună aceste depuneri. Descompunerea resturilor alimentare se realizează în timpul gătitului, astfel ca nu va trebui să se apeleze la o funcție suplimentară.

 

 
inox

Capacitate mare și flexibilitate

 

Cuptorul încorporabil Samus dispune de un volum generos de 75 litri, iar tu poți prepara mai multe rețete într-un timp mai scurt. Grătarul și tava cu care acesta vine în pachet se pot depozita pe oricare dintre cele 5 niveluri din interiorul cuptorului, facilitându-ți, astfel, alegerea vaselor potrivite pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare. Înalte, late, lungi, vasele își vor găsi ușor loc în cuptor.

 

 

 

inox

11 funcții, 250 °C

 

Ai certitudinea că orice ai avea în meniu se va găti rapid si delicios datorită funcțiilor de gătire ale cuptorului. Găsești soluții indiferent de ce vrei să gătești. Prăjituri, friptură, carne, cartofi, lasagna. Tot ce trebuie să faci pentru rezultate excelente este să alegi funcție potrivită din cele 11 disponibile. De asemenea, temperatura maximă a cuptorului este de 250 grade, astfel că prepari repede orice rețetă.

 

 

 

inox

Comenzi directe și intuitive

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Tehnologia nu înseamna neapărat și dificil, iar cuptorul Samus este dovada clară. Butonul din dotarea acestuia este ergonomic, intuitiv și extrem de ușor de folosit. Pe panoul touch control pe care sunt puse vei găsi desenate sau scrise elementele importante și, astfel, vei alege funcția de gătit sau temperatura printr-o simplă rotire de buton..

 

 

 

 

 

Funcții de gătire

 

 

inox

Dezghețare

Prepararea cinelor se face mai rapid ca oricând, chiar daca o să scoți carnea direct din congelator. Cu ajutorul acestei funcții va porni ventilatorul, fără căldură, pentru a dezgheța mai repede alimentele pe care le dorești.

inox

Convectie 3d - Pure convection

(Element circular cu ventilator) În momentul selectării funcției, căldura va fi emanată de elementul circular și distribuită de ventilator. Se poate utiliza această funcție pentru a se coace, simultan, diferite tipuri de mâncare pe diferite nivele, împiedicând transferul mirosurilor și al gusturilor de la un fel la altul.

 
inox

Grill

Se va activa elementul central de încălzire din partea superioară. Datorită unui nivel al temperaturii extrem de ridicat, grill-ul face posibilă rumenirea cărnii și a fripturilor la suprafață.

inox

Full grill cu ventilare

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire inferioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire inferioară cât mai bună la preparatul tău.

 
inox

Static - elemente de încălzire inferioare

Se vor activa elementele de încălzire inferioare pentru a găti pe un singur nivel al cuptorului. Această funcție este recomandată pentru preparate care trebuie să crească și preparatele în baie de apă.

inox

Semi Grill

Se va activa elementul central de încălzire din partea superioară. Datorită unui nivel al temperaturii ridicat, semi-grill-ul face posibilă rumenirea cărnii și a fripturilor la suprafață.

 
inox

Static - ambele elemente de încălzire, superioare și inferioare

Gătește convențional, activând atât elementele de încălzire superioare, cât și cele inferioare, pentru o preparare perfectă a fursecurilor, biscuiților, foietajelor. Încearcă să faci cel mai delicios blat de tort sau o pizza italiană perfectă.

inox

Ventilație și ambele elemente de încălzire

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire inferioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire inferioară cât mai bună la preparatul tău.

 
inox

Pizza

Acest mod de coacere folosește elementul circular din partea inferioară în timp ce căldura este distribuită de ventilator, reproducând aceleați condiții specifice cuptoarelor tradiționale pe lemne.

inox

Mod Eco

Funcția ECO rulează ventilatorul cuptorului la parametri optimi pentru a găti ușor orice aliment. În funcție de pregătirea și tipul de mâncare, puteți economisi energie folosind acest mod.

 

 

 

 


inox

Panou digital

 

Vei fi tot timpul la curent cu starea preparatului băgat la cuptor. Cu ajutorul afișajului digital ai acces facil la timpul rămas până la terminarea duratei de gătire setate inițial. Deasemena, cu ajutorul afișajului digital poți seta timpul cât vrei să ții preparatul în cuptor și poți programa ora la care vrei să fie gata acesta. În plus, vei vedea tot timpul dacă acesta funcționează sau s-a oprit și funcția de gătire aleasă.

inox

Iluminare interioară

 

Vezi tot timpul în ce stadiu se află preparatele tale fără a deschide ușa la cuptor. Acesta are iluminare interioară, iar tu ai acces facil la interior, fără nici cel mai mic efort. Să obții rețeța perfectă e mai ușor ca niciodată cu ajutorul cuptorului electric Samus. În plus, cu ajutorul panoului digital poți alege una din cele 8 setări disponibile ale luminozității, în funcție de cât de puternică îți dorești să fie lumina în interiorul cuptorului.

 
inox

Geam triplu Low-e

 

Datorită geamului triplu Low-e din care este fabricată ușa cuptorului te bucuri de eficiență maximă! Căldura din interiorul cuptorului va rămâne acolo pentru prepararea uniformă și rapidă a mâncării, iar, pe dinafara, acesta va avea temperaturi mult mai scăzute, fiind mai sigură și ajutându-te la evitarea micilor accidente.

inox

Ventilator tangențial de răcire

 

Datorită ventilatorului tangențial de răcire, mobila și celelalte electrocasnice din bucătăria dumneavoastră vor fi protejate în permanență, indiferent de temperatura ridicată din cuptor. Acesta răcește părțile frontale și exterioare ale cuptorului și împiedică apariția aburilor și reduce sau menține o temperatură moderată, fiind exclusă supraîncălzirea acestuia sau a elementelor din jur.

 
inox

Mâner metalic

 

Manevrezi fără griji cuptorul tău, îl deschizi și îl închizi de câte ori vrei fără a avea grija temperaturii ridicate din interior. Mânerul metalic al ușii este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistență la supraîncăzlire.

inox

Adio murdărie!

 

Atât pe exterior, cât și pe interior, cuptorul este extrem de ușor de curățat datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat. Inoxul și sticla de pe exterior au nevoie doar de o lavetă uscată, în timp ce interiorul emailat se poate spăla facil cu ajutorul unui burete non-abraziv. Bucură-te de rezultate perfecte cu maxim de comoditate!

 
PRODUSE SIMILARE
Capacitate 56 litri
Ventilator
7 funcţii
Capacitate 56 litri
Ventilator
5 funcţii
Capacitate 75 litri
Display digital
5 funcții de preparare
Capacitate XXL 80 litri
Ventilator
5 funcţii
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.