CE TREBUIE SA STII ATUNCI CAND ALEGI SA CUMPERI UN ASPIRATOR VERTICAL FARA FIR?
Aspirator vertical fara fir
2022-03-03

Ce trebuie sa stii atunci cand alegi sa cumperi un aspirator vertical fara fir?

 

Daca vrei mai multa libertate si flexibilitate atunci cand faci curatenie in casa, cu siguranta te gandesti sa achizitionezi un aspirator vertical fara fir. De ce credem asta? Pentru ca acesta iti ofera fix ceea ce ai nevoie si te ajuta sa te bucuri de eficienta maxima cu un efort minim.

Alegerea unui astfel de aspirator nu este simpla si tine cont de mai multe aspecte:

 

 

1. Aspirator primar sau secundar?

 

In primul rand trebuie sa te gandesti bine daca il doresti ca aspirator principal in casa sau doar ca pe o solutie secundara. In functie de asta vei alege un aspirator cu o putere mai mare sau mai mica si cu o autonomie cat mai aproape de nevoile tale (daca ai o casa mai mare, autonomia trebuie sa fie mai mare, daca ai o casa mai mica, autonomia va fi mai mica)

 

 

2. Nevoile tale principale

 

Ce suprafata predomina in casa ta? Parchet, gresie, mocheta, covor? Ai multe obiecte de mobilier? Ai animale de companie? Raspunde-ti la aceste intrebari si vei gasi solutia perfecta pentru tine. Aspiratorul vertical te ajuta sa cureti fara efort orice suprafata si iti ofera o libertate extrem de mare. Daca ai mai multe obiecte de mobilier si trebuie sa cureti in locuri greu accesibile, poti alege o varianta de aspirator vertical cu tub flexibil, precum Samus Air Flex Eco. Dar, in accelasi timp, poti alege Samus Rocket Ultra Pro sau Samus Shark Eco Power. Desi nu au tubul flexibil, acestea vin atat cu o perie electrica rotativa cu led-uri, cat si cu accesoriu pentru spatii inguste, astfel ca tu vei curata usor si locurile greu accesibile.

 

 

3. Vrei mai multe beneficii intr-un singur produs

 

Majoritatea aspiratoarelor verticale fara fir sunt de tip 2 in 1, putand fi folosite atat ca aspirator vertical, cat si ca aspirator de mana. Astfel, poti curata casa, masa si chiar masina cu un singur produs

 

 

4. Autonomia produsului

 

Deobicei un aspirator se incarca in aproximativ 4-5 ore, iar durata de functionare este de 45 minute. Poti opta si pentru aspiratoare cu o durata de functionare mai mare, insa si bugetul alocat acestora va fi aproape dublu. Asadar, trebuie sa te gandesti bine ce anume iti doresti. In principal, in 35-45 minute poti aspira lejer un apartament normal cu 3 camere.

 

 

5. Accesoriile incluse

 

Perie de care dispune este un element principal in performanta si eficienta aspiratorului. Aspiratoarele Samus vin cu perie electrica rotativa cu led-uri, ceea ce ajuta foarte mult in captarea si celor mai mici urme de praf. Un alt lucru de luat in calcul sunt accesoriile cu care acesta mai vine in cutie: ale perii speciale, perii pentru spatii inguste, stand de incarcare, depozitare, etc

 

 

 

 

  Vezi aici toate aspiratoarele verticale fara fir Samus  

SAMUS
- PREZENTARE BRAND -
Brandul Samus își regăsește inspirația din nevoile și stilul de viață în continuă schimbare al oamenilor și este dedicat să ofere acestora o viață mai simplă, mai frumoasă prin electrocasnice inovatoare, economice, elegante. Ceea ce dorim este să facem viața mai ușoară și să readucem simplitatea în viața de familie care tinde să devină din ce în ce mai complexă. Noi inovăm pentru a crea o mai mare libertate atât în bucătărie cât și, neîndoielnic, stilului de viață în continuă schimbare.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER
Privim cu seriozitate dreptul la intimitate si protectia datelor cu caracter personal.
Pentru mai multe informatii citeste Aici.
SAMUS
SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
Faur, depozitul 97A
Bucuresti, Romania
Vanzari si Oferte distributie
021/242.31.71
Service produse
021/242.31.71
Copyright © 2023 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.